Mødebooking

Log på og meld dig til et informationsmøde.

Informationsmøder

Informationsmødet er for dig, som er i starten eller midt i arbejdslivet. Er du over 60 år, vil vi i stedet anbefale, at du tilmelder dig et seniormøde.

På informationsmøderne kan du få svar på de spørgsmål, du måtte have om din pensionsordning. Vores pensionsrådgivere vil fortælle dig om LærerPensionen, og hvad du skal være opmærksom på.

Du vil få gode råd og du vil have mulighed for at stille spørgsmål. Hvis du har personlige spørgsmål, vil pensionsrådgiveren være til rådighed i pausen samt efter oplægget. På den måde kan du komme hele vejen rundt om din pensionsordning.

Alle møderne starter kl. 16.30 og varer et par timer. Der vil være kaffe, te og eftermiddagssnack, når du kommer, så kom gerne i god tid.

Er der ikke et møde i nærheden af dig, kan du i stedet melde dig til et webinar informationsmøde, der foregår online.

Når du er tilmeldt, sender vi dig en sms med en påmindelse om mødet.

Kommende informationsmøder

Du skal være logget på for at tilmelde dig arrangementet.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.